Лорис: Завръщането на Кейн е много важно за нас


Лорис: Завръщането на Кейн е много важно за нас
Снимка: Getty Images/Guliver

997 0

Капитанът на Тотнъм Юго Лорис смята, че завръщането в игра на Хари Кейн ще помогне на тима да завърши сезона във Висшата лига в местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Английският нападател се завърна в игра за „шпорите“ при рестарта на първенството на Англия и отбеляза втория гол при успеха на неговия тим над Уест Хям с 2:0.

Наказанието от УЕФА на Манчестър Сити може да направи така, че 5-тото място във Висшата лига да бъде достатъчно за класиране в Шампионската лига през следващия сезон. Юго Лорис е на мнение, че завръщането на Хари Кейн ще помогне на Спърс да постигнат тази цел в края на сезона. „Благодарение на трите месеца пауза някои от ключовите ни играчи се възстановиха. И със сигурност те ще помогнат на отбора. Хари се нуждае от увереност и този гол ще му помогне да ни изведе до целта в края на сезона. Няма да му е лесно, тъй като той не е играл мачове от шест месеца. Но той се потруди много, много е амбициозен и е един от нашите лидери в отбора, тъй че ще даде най-доброто от себе си докрая“, заяви Юго Лорис.

Тотнъм взе 4 точки от 6 възможни при двата си мача след рестарта на Висшата лига. В момента тимът на Жозе Моуриньо е на 7-мата позиция, на 6 точки зад намиращия се на 4-то място Челси и на 4 зад 5-тия Манчестър Юнайтед. А ето кой бивш англиски национал смята, че Жозе Моуриньо влияе лошо на Хари Кейн.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички