ВИДЕО: Андер Ерера се разплака, връщайки се към раздялата си с Манчестър Юнайтед


ВИДЕО: Андер Ерера се разплака, връщайки се към раздялата си с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1446 0

Полузащитникът на Атлетик (Билбао) Андер Ерера се разплака, когато се върна към раздялата си с Манчестър Юнайтед. Испанецът се разстрои от спомена, когато английският гранд реши да не подписва нов договор с него.

"Беше ми трудно да напусна, защото 5-6 месеца преди това си мислех, че ще ми предложат нов контракт. Сега не е най-добрият момент да говоря за лошото, но след моя трети сезон в клуба очаквах малко повече. Бях избран за Играч на годината от феновете и клубът не ми предложи нов договор през лятото, както се случи с други играчи. Заболя ме, честно казано", заяви Ерера.

"Мислех, че заслужавам договора, клубът смяташе иначе. След това ситуацията се промени, защото аз бях недоволен от този момент. Когато до края на контракта оставаше година, се свързаха с мен, но ситуацията ми се стори грешна.

Изпълних договора си до края с уважение, борих се за клуба, но мениджърите се обърнаха към мен в неподходящия момент. Според мен, мнението на агента ми и на моето семейство", допълни халфът, бършейки съзлите си. А ето за коя звезда от Мондиал 2022 се бори Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички