Микел Артета след Арсенал 3:1 Челси: "Огънят" все още е в нас, нека видим какво ще се случи


Микел Артета след Арсенал 3:1 Челси: "Огънят" все още е в нас, нека видим какво ще се случи
Снимка: Getty Images

1351 0

Старши треньорът на Арсенал - Микел Артета, заяви, че футболистите му трябва да останат мотивирани, след като победиха Челси с 3:1 и отново оглавиха таблицата в английската Висша лига.

*"Артилеристите" имат 78 точки след 34 изиграни двубоя, докато Манчестър Сити е със 76 на второто място, но е важно да се отбележи, че "гражданите" са изиграли два по-малко от лондончани!

"Остават ни четири мача до края, а в момента сме на върха на класирането. Не можем да навеждаме глави - трябва да останем себе си и искам да продължавам да виждам това представяне на отбора", каза Артета на пресконференцията си.

"Искахме да подходим различно към този мач и успяхме да го направим още от началните минути. Искахме да докажем, че "огънят" все още е в нас. Виждах това през последните няколко дена и се бяхме подготвили добре за двубоя".

"Имахме няколко трудни седмици с някои много трудни мачове, в които бяха въвлечени много емоции. Върнахме си върха във Висшата лига - нека видим какво ще се случи", добави още треньорът на Арсенал.

*До края на сезон 2022/23 "топчиите" гостуват на Нюкасъл (7 май) и Нотингам (20 май) и домакинстват на Брайтън (14 май) и Уулвърхемптън (28 май).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Франк Лампард след загуба №6 на Челси: Получихме това, което заслужавахме!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички