Величие на Висшата лига обясни коя е най-голямата заплаха за Ливърпул и Сити


Величие на Висшата лига обясни коя е най-голямата заплаха за Ливърпул и Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2032 0

Една от легендите на английския футбол - Рой Кийн, даде своето мнение относно битката за короната във Висшата лига през следващия сезон. Според бившия футболист Тотнъм ще бъде отборът, който ще създаде най-много проблеми на Ливърпул и Манчестър Сити.

"Като погледна топ отборите в елита и взема предвид активността им на трансферния пазар, то смятам, че Тотнъм може да създаде най-много проблеми на Манчестър Сити и Ливърпул. Да, Челси и Юнайтед също ще са в борбата за топ 4, но не виждам как тези два отбора ще успеят да предизвикат момчетата на Клоп и Гуардиола", заяви Кийн пред камерите на "ITV".

Мнозина биха се съгласили с мнението на Кийн, защото наистина Тотнъм се сдоби с доста нови футболисти в лицето на Ричарлисон, Иван Перишич, Клемен Ленгле, Джед Спенс, Фрейзър Форстър и Ив Бисума. Тимът от Северен Лондон показва, че ще има сериозни амбиции за титлата.

Според Кийн Ливърпул и Сити ще са отборите, които ще оформят топ 2 в английския елит предстоящия сезон. Ирландецът добави още, че е останал силно впечатлен от играта на двата отбора по време на финала за Къмюнити Шийлд, в който Ливърпул надделя.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички