Елитен тим от Острова продължава със сделките, привлече Орел Мангала


Елитен тим от Острова продължава със сделките, привлече Орел Мангала
Снимка: Getty Images

4277 0

Нотингам Форест се завърна след 23 години във Висшата лига на Острова, като дълго време бе на "изгнание" в долните местни дивизии. Сега клубът е решен да се задържи в елита, като за тази цел гради солидна селекция.

Клубът със солидна история от миналото вече се подсили с Дийн Хендерсън, Тайво Авонии, Брандон Агилера, Неко Уилямс, Джулиан Бианконе, Уейн Хенеси, Муса Ниакате, Омар Ричардс, Хари Тофоло и Люис О'Брайън, а перлата в селекцията към момента е бившият играч на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард.

Сега от ръководството на тима обявиха официалното привличане на белгийския халф Орел Мангала. За последно той бе част от германския Щутгарт, а от двата тима не разкриха подробности за финансовата част на сделката.

Според "Скай Спортс" двата клуба са постигнали договорка за 12,7 милиона паунда. Така новакът в елита на Англия вече е похарчил повече от 73 милиона паунда за трансфери през този трансферен прозорец.

Мангала подписа дългосрочен договор с английския клуб. През миналия сезон той изигра 29 мача за стария си клуб, в които вкара един гол. Той има 2 срещи за националния отбор на Белгия, където дебютира през тази година.

Вижте най-интересните сделки от последните седмици!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички