ВАР спаси Челси от загубата срещу градския съперник Уест Хям (ВИДЕО)


ВАР спаси Челси от загубата срещу градския съперник Уест Хям (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1144 0

Челси и Уест Хям не успяха да се победят в мач от 23-ия кръг на английската Висша лига. Двата тима завършиха при резултат 1:1 на "Лондон Стейдиъм", а Жоао Феликс откри головата си сметка за "сините".

Челси започна чудесно двубоя. Жоао Феликс се разписа в деветата минута, но бе отсъдена засада. Само 7 минути по-късно португалецът порази вратата на Фабиански, а този път попадението бе редовно.

В 23-ата минута късметът отново не бе на страната на "сините". Кай Хаверц бе изведен, премина през Фабиански и добави топката в неговата мрежа, но се оказа, че и германецът е бил в положение офсайд. 5 минути след това бившият футболист на Челси Емерсон Палмиери порази вратата на Кепа, изравнявайки резултата.

През втората част и двата тима създадоха интересни положения, но най-доброто бе оставено за края. Томаш Соучек добави топката във вратата на Кепа след страхотно спасяване на испанския страж. Впоследствие обаче ВАР прецени, че е имало засада на Деклан Райс - преди Соучек два отбележи.

Челси вече продължава да бъде на деветата позиция с 31 точки, а Уест Хям е на 15-то място с 20 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички