Ван де Беек мина медицински прегледи преди трансфера си в Юнайтед


Ван де Беек мина медицински прегледи преди трансфера си в Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

2081 0

Полузащитникът на Аякс Дони ван де Беек е преминал медицински прегледи и се очаква съвсем скоро да бъде обявен за ново попълнение на Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ ще платят 39 милиона евро за холандския национал плюс още 5 милиона под формата на добавки.

Трансферът на Ван де Беек може да бъде осъществен преди предстоящите мачове на Холандия от турнира Лигата на нациите. 23-годишният футболист е преминал медицинските тестове като част от отбора на „лалета“, докато тимът се подготвя за двубоите срещу Полша и Италия. След изиграването на тези мачове халфът ще отпътува за Англия. Няма да се налага холандецът да изкара 14-дневен период под карантина във Великобритания, тъй като той ще бъде регистриран като играч на Манчестър Юнайтед преди мачовете на Холандия от Лигата на нациите.

Ван де Беек помогна на Аякс да достигне до полуфиналите в Шампионската лига през сезон 2018/19, като вкара 4 гола в турнира. В последните 3 сезона той има 40 попадения във всички надпревари. Холандецът бе близо до трансфер в Реал Мадрид преди паузата покрай пандемията от коронавирус, но до сделка не се стигна. А ето с кой номер ще играе Ван де Беек в Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички