Грийнууд: Да бъда на един терен с Меси ще бъде още една сбъдната мечта


Грийнууд: Да бъда на един терен с Меси ще бъде още една сбъдната мечта
Снимка: Gulliver/GettyImages

1366 0

Изгряващата звезда на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще се радва Лионел Меси да играе във Висшата лига, дори това да означава, че ще се изправи срещу шесткратния носител на “Златната топка”. Разбира се, подобен сценарий е възможен, ако аржентинецът премине в Манчестър Сити, което на този етап далеч не е невъзможно.

“Очевидно би било невероятно да се изправя срещу него. Всички млади футболисти знаят за Меси. Да бъдеш на същия терен, играейки срещу него, би било друга сбъдната мечта – не само за мен, за всички. Да имаш някой с толкова висок профил, който идва във Висшата лига, би било нещо голямо”, каза Мейсън Грийнууд пред BT Sport.

Междувременно Дони ван де Бек съвсем скоро може да се окаже съотборник на Мейсън Грийнууд. Относно предстоящия трансфер на холандеца в Манчестър Юнайтед, Мейсън каза следното: “Виждал съм някои неща. Той наистина изглежда добър, обещаващ играч.”

Що се отнася до тиражирания трансфер на аржентинеца при "гражданите", в Англия се стигна до там, че дори играч на Сити проговори за отношението на Меси в отбора (подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички