Ван Перси даде съвети на Ван де Беек относно Манчестър Юнайтед и Висшата лига


Ван Перси даде съвети на Ван де Беек относно Манчестър Юнайтед и Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2304 0

Бившият нападател на Арсенал и Манчестър Юнайтед - Робин ван Перси, се обърна към своя сънародник Дони ван де Беек, който е считан за сигурно ново попълнение на "червените дяволи". Ван Перси го предупреди, че ще трябва да промени психически нагласата си.

"Дони ван де Беек е на 23 години и това е добра възраст за трансфер във Висшата лига. Висшата лига е съвсем различен свят. Дони ще пристигне в Манчестър Юнайтед с мащабен трансфер, но тогава ще разбере, че останалите 22 футболисти в тима също са пристигнали с мащабни трансфери.

Той трябва да се приспособи психически към всичко това, защото Манчестър Юнайтед е зверски клуб по всички критерии. Физически не виждам проблеми за него там. Има възможност да играе по 60 мача на година. Разликата е, че вече няма лесни мачове. Срещу Кристъл Палас и Фулъм трябва да играеш най-много. Във всеки дуел за всяка топка с тези тимове. Той има предимство, че натрупа много опит в Европа с Аякс за последните 2 години" - сподели Ван Перси.

Междувременно, Солскяер желае футболист на РБ Лайпциг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички