Невил: Няма да има спад във формата на Фернандеш


Невил: Няма да има спад във формата на Фернандеш
Снимка: Getty Images/Guliver

1408 0

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че Бруно Фернандеш няма да претърпи спад във формата по време на втория си сезон като футболист на Манчестър Юнайтед. Португалският национал дойде на „Олд Трафорд“ срещу сумата от 55 милиона евро от Спортинг Лисабон на 30-ти януари.

Той бързо се превърна в основен футболист за Манчестър Юнайтед, като „червените дяволи“ направиха впечатляваща серия без загуба преди коронавируса да спре футбола за няколко месеца през март. В края на сезона обаче се видя, че португалецът бе доста изморен, но Гари Невил не очаква да има спад във формата на 25-годишния футболист през новия сезон. „Бруно Фернандеш беше разбит в края на сезона. В края на кампанията той не приличаше на себе си, но очакванията, това, което направи, откакто дойде в отбора и фактът, че игра във всеки един мач на отбора след идването си, оказаха своето значение. Определено се забеляза спад във формата му в края на сезона, защото той имаше нужда от почивка. Надявам се, че той си е починал добре и е готов да започне отначало“, заяви Гари Невил пред „Скай Спортс“.

Бруно Фернандеш бе поздравен за силния финал на сезона на Манчестър Юнайтед, след като „червените дяволи“ започнаха кампанията по колеблив начин. Португалецът успя да реализира 12 гола и да направи 8 асистенции, откакто дойде на „Олд Трафорд“. А ето кой играч съвсем скоро може да стане съотборник на Фернандеш в Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички