Ван Дайк в Манчестър Юнайтед вместо Ливърпул? Какво, как и защо се обърка


Ван Дайк в Манчестър Юнайтед вместо Ливърпул? Какво, как и защо се обърка
Снимка: Getty Images

13117 0

Бившият съотборник на защитника на Ливърпул Върджил ван Дайк в Саутхемптън - Чарли Остин, сподели подробности за проваления трансфер на нидерландеца в Манчестър Юнайтед. Ван Дайк се превърна в един от въздействащите трансфери в историята на Висшата лига, но нещата можеха да бъдат много различни.

"Сагата" Ван Дайк - Юнайтед

Според Остин "червените дяволи" са искали Ван Дайк през летния трансферен прозорец на 2017 година, но вместо това са избрали да подпишат с Виктор Линдельоф.

"Спомням си края на кариерата му в Саутхемптън, когато бяхме заедно на пейката в гостуване на Челси. Седях там и казах: "Върджил, какво става, със сигурност Ман Юнайтед трябва да е спечелил надпреварата за теб? Огромен клуб в Англия и т.н." Той каза: "Знаеш ли какво, Чаз, през лятото избираха като между мен и Линдельоф и те подписаха с него", разказа Остин за "talkSPORT".

Докато Ван Дайк се превърна във фантастично попълнение за Ливърпул, то Линдельоф не е сред най-убедителните на "Олд Трафорд". Шведският национал има 246 мача за "червените дяволи" до момента, като спечели само Купата на Лигата.

От другата страна, Върджил ван Дайк се превърна в същинска легенда на "Анфийлд". Нидерландецът се превърна в абсолютен лидер и помогна на мърсисайдци да спечелят абсолютно всичко под ръководството на Юрген Клоп.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Обвиниха Клоп за неразкрития потенциал на провален трансфер в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички