Обвиниха Юрген Клоп за неразкрития потенциал на трансферен провал в Ливърпул


Обвиниха Юрген Клоп за неразкрития потенциал на трансферен провал в Ливърпул
Снимка: Getty Images

10076 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, бе обвинен от агента на бившия футболист на мърсисайдци - Артур Мело, за това, че не е дал достатъчни шансове на бразилския халф да се докаже на "Анфийлд".

Мело пристигна под наем от Ювентус през лятото на 2022-а година, като алтернатива на Джордан Хендерсън. Нещата за бразилеца обаче не се развиха добре, защото самият той получи травма през октомври и бе аут за няколко месеца. Дори след завръщането си той не намери място в състава на Клоп.

Артур се завърна в Ювентус това лято и бързо беше даден под наем на Фиорентина. Агентът Фредерико Пасторело благодари на шефовете на "виолетовите", че са се вслушали в предложението му за неговия клиент и индиректно обвини Клоп.

"Във Фиорентина имаха смелостта да се вслушат в моята настоятелна покана и да помислят за Артур, защото след толкова труден сезон като този в Ливърпул, с контузия, продължила по-дълго от очакваното, и получени малко шансове, то много малко отбори биха искали да го вземат", заяви Пасторело за "Tuttomercatoweb".

Ливърпул, разбира се, не се възползва от опцията да подпише с Артур за постоянно този сезон. Вместо това, те се възползваха наскоро приключилия летен трансферен прозорец, привлияайки Алексис Мак Алистър, Доминик Собослай, Уатару Ендо и Райън Гравенберх, за да подсилят халфовата си линия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Луис Суарес разкри за важен разговор с Нунес, покрай трудностите в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички