Ван Дайк с хитър отговор към Рой Кийн, който го нарече "арогантен"


Ван Дайк с хитър отговор към Рой Кийн, който го нарече "арогантен"
Снимка: Getty Images

3228 0

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк отговори на легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн. Той определи нидерландския бранител като "арогантен" заради коментарите му след сблъсъка между мърсисайдци и "червените дяволи".

Тогава Ван Дайк каза, че само един от двата отбора на терена е играл за победата, както и че Ливърпул е бил тотално доминантен над Юнайтед - във всеки показател, но само не и при резултата.

След това пък Кийн сподели, че това изказване е много арогантно и че трябва да се напомни на Ван Дайк, че играе за клуб, който е печелил само една титла в рамките на 30 години. Отговорът на Ван Дайк не закъсня.

Още: За Тен Хаг резултатът от Ливърпул - Манчестър Юнайтед няма значение: Това е нашата победа и я искам винаги

Как Ван Дайк отговори на Рой Кийн?

От една страна централният защитник изказа уважение към Рой Кийн и това, което е казал. От друга обаче държеше на своето и допълни, че всеки, който е гледал мача, по всяка вероятност е на неговото мнение.

"Харесвам Рой Кийн, ако той е казал това, ок, добре. Той е бил в Манчестър Юнайтед и разбирам защо би реагирал така. Но аз почувствах това, което казах, и мисля, че няма нищо арогантно в него. Всеки, който гледа мача, вероятно е на същото мнение. Продължаваме напред. Имахме шансове и не успяхме да вкараме, това е изнервящото нещо" - призна той, цитиран от Independent.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп пък се изказа доста по-крайно срещу Манчестър Юнайтед след равенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички