"Не съм виждал такава доминация и при 7:0": Клоп с интересен коментар след 0:0 с Юнайтед


"Не съм виждал такава доминация и при 7:0": Клоп с интересен коментар след 0:0 с Юнайтед
Снимка: Getty Images

2798 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, не скри разочарованието си от резултата, постигнат от своите възпитаници в едно от най-големите дербита на английския и световния футбол.

Какво се случи?

Мърсисайдци завършиха при резултат 0:0 домакинството на вечния си опонент Манчестър Юнайтед. Напук на категоричните прогнози в тяхна полза, "червените" не бяха особено категорични в нападение и не успяха да се наложат над изпадналия в сериозна криза тим, воден от Ерик тен Хаг.

След последния съдийски сигнал германският специалист застана пред медиите. Той говори за слабите места в отбора, но въпреки това сподели, че е доволен от видяното.

Какво казва той?

"Имаше много добри неща, които отборът показа. Единственото нещо, което не ми хареса, беше резултатът. Трябваше да отбележим, но бързахме", заяви Клоп и продължи.

"В определени моменти от мача прибързвахме. На мен обаче ми хареса интензивността, която демонстрирахме, както и начина, по който стартирахме срещата.

От далеч се виждаше какво е нашето желание. Пресирахме добре, не им позволявахме да напредват. Не си спомням да сме доминирали така срещу Юнайтед. Не беше така дори, когато ги победихме със 7:0. Тогава бяха по-активни.

Завършихме при резултат 0:0. Това, може би, е по-добре за опонента ни, отколкото за нас. Приемаме го и продължаваме напред", добави той и продължи с хвалбите към отбора си.

Точно такава игра очаквах. Ако се представяме по същия този начин, нашите съперници трудно ще напускат своята половина от игрището. В защита Юнайтед играеше чисто и сърцато.

Ако вкараш, темпото става различно. Опонентът започва да поема рискове и ти отваря пространства. Това обаче не се случи", завърши Юрген Клоп.

А какво е мнението за мача на капитана на мърсисайдци Върджил ван Дайк?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички