За Тен Хаг резултатът от Ливърпул - Манчестър Юнайтед няма значение: Това е нашата победа и я искам винаги


За Тен Хаг резултатът от Ливърпул - Манчестър Юнайтед няма значение: Това е нашата победа и я искам винаги
Снимка: Getty Images

5353 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг отговаря на въпроси след нулевото реми при гостуването на Ливърпул от 17-ия кръг на Висшата лига.  

Постът на Тен Хаг никак не е сигурен, но той е обнадежден

В дните преди срещата се заговори, че е било поставено условие за победа, а всеки различен резултат би означавал освобождаване на нидерландеца от треньорския пост

В крайна сметка той сподели, че е доволен от възпитаниците, макар че дори не падна попадение в една от двете врати. Той е на мнение, че те са изпуснали да победят съперника си и отчете голяма победа, макар че резултатът е 0:0. 

Коментарът на Тен Хаг

"Винаги трябва да се бориш за емблемата. Понякога играем много добре, а в други случаи - много зле. Когато искате да постнете нещо през кампанията - не може да се представяте под определено ниво, така че ни трябва последователност. 

Днес се представихме много добре. Знаете какви са резултатите на Ливърпул у дома, а ние дори не допуснахме гол. През второто полувреме имахме няколко много добри положения, след които можехме да победим, но ние сме доволни от представянето си. 

Защитавахме се почти на перфектно ниво. Когато правихме грешка, винаги се намираше кой да я поправи. Това е голямата ни победа тази вечер, но нека го правим всеки мач. Винаги трябва да се борим един за друг", сподели нидерланецът пред медиите. 

Още: Ултиматумът е факт: Ерик тен Хаг трябва да победи Ливърпул, за да остане в Юнайтед

Гостуване на Ливърпул категорично и безспорно не е опцията, с която Тен Хаг може да спаси работата си в Манчестър Юнайтед

Ерик Тен Хаг взима мерки за кризата в Манчестър Юнайтед, разделя се с четири от звездите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички