Ван Дайк не вярва липсата на Мане да е отговорна за лошите резултати


Ван Дайк не вярва липсата на Мане да е отговорна за лошите резултати
Снимка: Getty Images

2098 0

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк не е съгласен с предположенията, че спадът у неговия отбор този сезон се дължи на напускането на Садио Мане. През лятото нападателят премина в Байерн Мюнхен, след като мърсисайдци не пожелаха да удовлетворят исканията му по новия договор.

Според нидерландеца Ливърпул не е продал сенегалеца по своя воля. Той изрази увереност, че "червените" ще подобрят представянето и резултатите си, когато новите попълнения се адаптират напълно.

"Това е забавна теория, но лично аз не мисля така. Разбира се, Садио беше играч от голямо значение за нас, но той самият искаше да си тръгне. Не е като ние да сме искали да се отървем от него", обясни Ван Дайк пред "Sky Sports".

"При нас дойдоха нови играчи. Например Луис Диас, който се представя невероятно. Дарвин Нунес още свиква с начина, по който искаме да се защитаваме, започвайки от атаката, а също и се учи на игра с топката без топка.

Това ще отнеме малко повече време, но не мисля, че това е причината за лошото ни представяне", допълни бранителят. А ето според кого и неговата игра е част от проблема и защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички