Важен разговор в Юнайтед: Ерик Тен Хаг се е свързал с Мейсън Грийнууд и...


Важен разговор в Юнайтед: Ерик Тен Хаг се е свързал с Мейсън Грийнууд и...
Снимка: Getty Images

3454 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, е провел разговор с мениджъра си Ерик тен Хаг, след като беше оправдан по всички обвинения, свързани със сексуално насилие.

Нидерландският специалист се е свързал с британеца, твърди "the Sun". Мениджърът го е вълнувало как се чувства Грийнууд както физически, така и психически и е споделил, че се радва, че всички обвинения по делото срещу него са били свалени.

След падането на обвиненията от Юнайтед съобщиха, че започват свое собствено разследване по казуса, с което ще установят дали Грийнууд ще играе отново за тима от "Олд Трафорд". Мнозина специалисти и експерти обаче са скептични, че британецът ще облече червения екип отново.

21-годишният футболист не е играл за "червените дяволи" от януари 2022 година, след като беше арестуван за предполагаемо изнасилване и нападение над своята приятелка.

Англичанинът може да се похвали с 35 гола и 12 асистенции в 129 мача за Юнайтед, като бе обявен за един от най-ярките млади таланти на Острова преди ареста си.

Междувременно женският отбор на Юнайтед не иска Грийнууд да се завръща в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички