Легендарният Неманя Видич е впечатлен от свой наследник в Манчестър Юнайтед


Легендарният Неманя Видич е впечатлен от свой наследник в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images / Guliver

3765 0

Една от най-големите легенди в историята на Манчестър Юнайтед - Неманя Видич, възхвали лятното попълнение на клуба - Лисандро Мартинес, за страхотната му работа в отбора до момента.

Аржентинският национал впечатлява с изявите си след преминаването му в английския гранд от Аякс преди месеци за сумата от 56.7 млн. паунда. Редом с Рафаел Варан, той изгради истинска стена в центъра на отбраната на новия си тим.

"Лисандро дойде преди 6 месеца и се справя много добре. Носи енергия, обича да се защитава. Изглежда, че се забавлява в Англия. Беше страхотно попълнение", коментира Видич пред "The i" и продължи.

"Варан е опитен играч. Има известни проблеми с контузии, но определено мисля, че има какво още да се види от тях. Колкото повече играят заедно, толкова по-добра връзка ще имат. За мен е истинско удоволствие как се справя Лисандро откакто е в клуба.

Има някои проблеми. Хората се притесняваха дали ще може да играе в Англия, но като бивш футболист и защитник, аз съм щастлив от това как се справя, особено предвид енергията, агресията и волята за победа, които дава на отбора", допълни още той.

Ето кой е единственият недостатък на звездата на Ливърпул Върджил ван Дайк, според Видич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички