В Юнайтед бесни на Марсиал - лепнаха му жестока глоба заради... бебето му


В Юнайтед бесни на Марсиал - лепнаха му жестока глоба заради... бебето му
Снимка: Guliver/GettyImages

1239 0

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал ще получи много лоша новина, когато се завърне към тренировъчния процес на "червените дяволи". Френският нападател напусна подготовката на тима в САЩ, след като му се роди бебе. Той замина бързо за Париж, но оттогава насетне дори не се е свързвал с ръководството на тима.

Жозе Моуриньо и треньорският щаб очакваха Марсиал да се върне до края на подготвителния лагер в САЩ, но французинът не се появи и не е информирал никого, че ще отсъства дълго. Марсиал вече 8 дни не се е обадил на никого, за да оповести факта, че ще закъснее и не е поискал допълнително време, в което да отсъства.

Според вътрешния правилник на Манчестър Юнайтед, Марсиал ще бъде глобен със 180 хиляди паунда (заплатата му за две седмици). Това обаче едва ли интересува изобщо нападателят. Той използва раждането на детето си, за да си уреди и трансфер извън "Олд Трафорд". Марсиал изобщо не се разбира с Жозе Моуриньо и иска да напусне, тъй като от пристигането на Специалния не получава много шансове за изява, особено като титуляр.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички