Шокиращо! Лука Модрич преговаря за трансфер извън Реал Мадрид


Шокиращо! Лука Модрич преговаря за трансфер извън Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2093 0

Изключително интересна информация се появи в италианското медийно пространство. Според трансферното гуру Джанлука Ди Марцио, звездата на Реал Мадрид Лука Модрич, който спечели Златната топка на Световното първенство по футбол, преговаря с ръководството на Интер за трансфер в италианския гранд.

Според информацията на специалист, "нерадзурите" са се свързали с агентите на играча и самия футболист, опитвайки се да го убедят да премина на "Джузепе Меаца". Преговорите текат вече няколко седмици и Ди Марцио е убеден, че самият Модрич е дал съгласието си да играе за Интер.

Трансфер на този етап обаче изглежда почти невъзможно и ръководството на италианския тим го осъзнава. Въпреки че има положителен отговор от Модрич, Реал Мадрид няма никакво намерение да се разделя с хърватския ас, независимо че скоро ще навърши 33 години. След раздялата с Роналдо и силното представяне на плеймейкъра, Модрич се превърна в най-популярния футболист на "белия балет" и феновете ще побеснеят, ако и той бъде продаден.

План "Б" за Интер е халфът на Байерн Артуро Видал, който също е дал съгласие да играе за "нерадзурите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички