Реал Мадрид впечатли, но загуби от Юнайтед в дебюта на Лопетеги (ВИДЕО)


Реал Мадрид впечатли, но загуби от Юнайтед в дебюта на Лопетеги (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1263 0

Реал Мадрид не започна по най-добрия начин мачовете от лятната си подготовка, която се премести в САЩ преди няколко дни. В първата си среща първенецът в Шампионска лига загуби с 1:2 от Манчестър Юнайтед в мач от турнира "International Champions Cup", който се изигра на пълния "Хард Рок Стейдиъм" в Маями.

Срещата започна в отлично темпо, но "червените дяволи" успяха да открият резултата след пропуски и пред двете врати. В 18' Дармиан проби по десния фланг и центрира отлично по тревата за Алексис Санчес, който с едно докосване стреля и отбеляза - 0:1.

Последва пропуск на Бейл след фантастичен пробив на Винисиус, а в 27' Юнайтед вкара и второ попадение. Точен беше Андер Ерера, който се разписа след отлично подаване с глава на Алексис.

В самия край на полувремето Реал намали изоставането си. Тео Ернандес центрира остро по земя и този път Бензема не сгреши, засичайки кълбото в мрежата за 2:1.

През вторите 45 минути Реал Мадрид игра на много високо ниво, като всичко интересно беше пред вратата на Давид де Хеа, но сериозни пропуски направиха Мартин Йодегард и Борха Майорал.

Това бе последен мач за Манчестър Юнайтед в турнира, като тимът приключва с две победи и една много тежка загуба от Ливърпул. За Реал пък това бе първа среща, като испанците имат да играят още с Ювентус и Рома в следващите дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички