В Сити зрее бунт срещу Гуардиола - вижте причината


В Сити зрее бунт срещу Гуардиола - вижте причината
Снимка: Guliver/GettyImages

3805 0

Най-опитните играчи в Манчестър Сити са недоволни от действията на своя мениджър Хосеп Гуардиола. Те не харесват това, че испанецът прави чести ротации в състава, съобщава "Daily Mail". Футболистите са изразили гласно недоволството си към треньора на почивката по време на мача срещу Тотнъм.

Според британското издание, Гуардиола е направил 76 промени в състава за сезона и нито веднъж не е пуснал един и същ състав в два поредни мача. Освен това, специалистът промени принципите на формиране на състава в отбора след напускането на Микел Артета през декември.

"Daily Mail" пише, че звездите на Сити се опасяват подобна ротация да не се отрази на резултатите на отбора. Към момента "гражданите" заемат второто място в класирането във Висшата лига. Те изостават с 22 точки от лидера Ливърпул. Изданието припомня, че през януари миналата година в Сити са имали подобен разговор в съблекалнята след загубата от Нюкасъл. След това тимът записа серия от 14 поредни победи. А с какво Гуардиола ядоса феновете на тима вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички