Звезда на Манчестър Сити под въпрос за мача с Реал Мадрид


Звезда на Манчестър Сити под въпрос за мача с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2424 0

Крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг ще опита да се възстанови навреме за сблъсъка с Реал Мадрид от Шампионската лига. Английският национал бе заменен във финалните минути на двубоя на „гражданите“ срещу Тотнъм в неделя, след като получи разтежение. Стърлинг ще мине скенер в следващите дни, за да се установи сложността на травмата му, като от отбора се надяват, че той ще бъде на разположение за осминафиналния мач на „Сантиаго Бернабеу“ във втората половина на февруари.

25-годишният футболист най-вероятно ще пропусне сблъсъка от Висшата лига на неговия отбор срещу Уест Хям в неделя, след което за „гражданите“ предстои пауза от 2 седмици в първенството преди гостуването на Лестър. Стърлинг най-вероятно щеше да получи почивка по време на зимната пауза във Висшата лига, като Пеп Гуардиола е решил да даде на играчите да разпуснат, вместо да ги праща на подготвителен лагер в Абу Даби, както в предни години. Наставникът на Сити казва, че за него е важно играчите да релаксират и прекарат време със семействата си, вместо да се фокусират върху срещите с Реал Мадрид в Шампионската лига.

Стърлинг е един от най-важните играчи за Гуардиола до момента през сезона, като е единствено Кевин Де Бройне е изиграл повече минути от него. За трета поредна година английският национал вкарва поне 20 гола във всички турнири. А ето с кой друг английски национал влезе в конфронтация Рахийм Стърлинг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички