Гуардиола обезумя – готов е да жертва Шампионска лига, вижте защо


Гуардиола обезумя – готов е да жертва Шампионска лига, вижте защо
Снимка: Getty Images/Guliver

9790 0

Наставникът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола иска да спечели дубъл на местно ниво дори и ако това му коства триумф в Шампионска лига през този сезон. „Гражданите“ продължават участието си в Карабао Къп и ФА Къп. Тимът на Гуардиола изостава на 16 точки от лидера в класирането в Англия Ливърпул и се нуждае от чудо, за да спечели титлата в шампионата.

„Гражданите“ излизат днес срещу тима на Фулъм в 4-ти кръг от ФА Къп, но испанският наставник няма намерение да дава почивка на някои от основните си играчи като Серхио Агуеро, Кевин Де Бройне и Рахийм Стърлинг. В сряда пък отборът е домакин на градския си съперник Манчестър Юнайтед в полуфинал-реванш от турнира Карабао Къп. Гуардиола заяви, че ще използва всичко най-добро в тези турнири и няма да приоритизира сблъсъка с Реал Мадрид в Шампионска лига.

49-годишният мениджър силно иска отново да триумфира в най-елитния европейски клубен турнир, след като го стори два пъти с тима на Барселона. Манчестър Сити се изправя срещу Реал Мадрид на „Сантиаго Бернабеу“ на 26-ти февруари. А ето какво трябва да се случи, за да се наложи на играчите на Манчестър Сити да направят шампионски шпалир на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички