Няма спор между Али и Стърлинг след вчерашния мач


Няма спор между Али и Стърлинг след вчерашния мач
Снимка: Getty Images/Guliver

1859 0

Халфът на Тотнъм Деле Али сподели, че не ядосан на крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг след вчерашния мач между двата отбора. През първото полувреме Стърлинг влезе остро в краката на своя сънародник, като получи жълт картон за действията си и според някои специалисти дори можеше да бъде изгонен за влизането си. Съдията Майк Дийн преразгледа положението с ВАР, но отказа да смени цвета на картона за Стърлинг, ядосвайки треньора на „шпорите“ Жозе Моуриньо.

Деле Али остана на терена до 70-тата минута, като бе заменен между головете на Стивън Бергвайн и Хюн-Мин Сон, като Спърс записаха първа важна победа под ръководството на Жозе Моуриньо. „Говорихме за инцидента на полувремето вчера и сме добри приятели. Знам какъв тип играч е Стърлинг и той никога не би опитал да контузи някого нарочно. Нямам лоши чувства към него, той е фантастичен играч и продължаваме напред“ каза Деле Али след срещата.

Отборът на Тотнъм имаше страхотен късмет във вчерашния ден, след като гостите от Манчестър Сити изпуснаха дузпа и на два пъти уцелиха гредата на вратата на Юго Лорис. А ето какво постижение направи френският вратар във вчерашния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички