В Саудитска Арабия готвят оферта за низвергнат в Манчестър Юнайтед


В Саудитска Арабия готвят оферта за низвергнат в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4264 0

Манчестър Юнайтед иска да продаде нападателя Антони Марсиал на клуб от Саудитска Арабия, която може да се окаже изгодна както за "дяволите", така и за френския нападател.

Какви са плановете на Юнайтед?

Според "90min", Юнайтед смята, че е имало дискусии между представителите на Марсиал и клубове от Саудитска Арабия. На "Олд Трафорд" не са се намесили, като и очакват изгодна оферта.

Формата на Марсиал

27-годишният Марсиал до голяма степен не бе оценен от Ерик тен Хаг. В почти 300 изяви в различни състезания, победителят от Световното първенство по футбол за 2018 г. има 88 гола и 53 асистенции с екипа на "червените дяволи" след пристигането си през 2015 година.

Въпреки това, Марсиал отбеляза само 10 пъти през последните три сезона, като прекара значително време извън терена поради контузия. През втората половина на сезон 2021/22 той бе под наем в Севиля, но не впечатли, връщайки се на "Олд Трафорд" само с 1 гол и 1 асистенция на името си в 12 мача.

През миналия сезон, под ръководството на Ерик тен Хаг, Марсиал записа 29 мача в различни състезания, като допринесе с девет гола и три асистенции, стартирайки 17 пъти.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Трансферът на Хари Магуайър в Уест Хям се е провалил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички