Трансферът на Хари Магуайър в Уест Хем се провали?


Трансферът на Хари Магуайър в Уест Хем се провали?
Снимка: Getty Images

3157 0

Трансферът на Хари Магуайър от Манчестър Юнайтед в Уест Хем се провали, пише "The Guardian". Причината за това е, че "чуковете" са се уморили да чакат защитника да съгласува условията по напускането си с манчестърския гранд.

Сделка може да има, но все по-трудно

Възможно е сделката все пак да се състои до края на летния трансферен прозорец, но на този етап тя е отменена, твърди източникът. В момента шампионите в Лига на конференциите проучват възможностите да привлекат друг футболист на позицията.

Защо играчът протака трансфера?

Преди това Магуайър бе договорил личните си условия по договора с лондончани. Уест Хем трябваше да плати на "червените дяволи" 30 милиона евро за правата му. След това по-скромният клуб е изчаквал играчът да се договори с Юнайтед за парична компенсация, свързана с намаляването на заплатата му.

Според източника английският национал е искал да получи 7 милиона паунда от гранда от "Олд Трафорд". Вчера той не взе участие в откриващия мач за сезона на "червените дяволи" срещу Уулвърхемптън. А ето и 4-те опции пред Юнайтед за заместник на Магуайър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички