Топ 5 на футболните срещи, които да не пропускате през уикенда


Топ 5 на футболните срещи, които да не пропускате през уикенда
Снимка: GettyImages

4505 0

През този уикенд ни очакват много интересни битки. Нови две топ първенства започват - в Германия и в Италия, като в същото време ще имаме удоволствието да гледаме много интересни дуели по терените в Англия, Испания и дори България. Има и интересни топ коефициенти за топ мачовете през уикенда. 

Бонус без депозит в efbet.com

Кои са най-интересните мачове през уикенда? 

Започваме уикенда "по-рано" и се насочваме към откриващия двубой в Първа Бундеслига. 

Вердер Бремен - Байерн Мюнхен (петък) 

Изключително интересно ще е да видим как ще реагира Байерн Мюнхен след унижението, което претърпя за Суперкупата на Германия. Баварците се провалиха с гръм и трясък, губейки с 0:3 от РБ Лайпциг при дебюта на Хари Кейн. 

Вердер е може би най-удобният съперник за ФК Холивуд, тъй като последната победа на "бременските музиканти" е от 2008 година, и то в гостуване. В последните 23 двубоя между двата съперника Байерн има 22 победи - забележителна серия. 

Логично, баварците са абсолютен фаворит на efbet за победа в срещата. Коефициентът за триумф на гостите е 1.30 - завишен спрямо очакванията на всички анализатори за срещата. Равенството е оценено на 7.00, докато победа за отбора на Илия Груев (който се очаква да бъде продаден) е на ставка 9.40. 

Тотнъм - Манчестър Юнайтед (събота - 19:30 часа) 

Двата отбора влизат в срещата по сходен начин - показаха в първия кръг и добри, и лоши моменти. "Червените дяволи" все пак спечелиха своя мач, но определено не убедиха с играта си (1:0 срещу Уулвърхямптън). "Шпорите" пък регистрираха интересно 2:2 на гости на Брентфорд в първия си мач без Хари Кейн. 

В последните години съперничеството е високо резултатно и много интересно. Манчестър Юнайтед има 4 победи в последните 5 мача, но все още е пресен споменът от "онова" 1:6 на "Олд Трафорд". Това е и първият сериозен тест и за двата тима през този сезон. 

Манчестър Юнайтед е лек фаворит с коефициент 2.45, докато победата на Тотнъм е оценена на 2.90. Равенството изглежда като най-малко очакваният краен изход - 3.80. 

Манчестър Сити - Нюкасъл (събота - 22:00 часа) 

"Гражданите" имаха много тежка задача през седмицата, като след дузпи спечелиха Суперкупата на Европа срещу Севиля. Пеп Гуардиола извърши само 1 смяна по време на двубоя и се очаква да ротира своя отбор, но с контузиите на Де Бройне и Бернардо Силва опциите пред него не са много. 

Сити определено не впечатлява от началото на официалните си мачове - загуба след дузпи за Къмюнити Шийлд, победа с 3:0 над новака Бърнли и слабо представяне срещу Севиля. В същото време Нюкасъл впечатли сериозно с 5:1 над Севиля. "Свраките" направиха и добро трансферно лято и изглеждат още по-солиден отбор спрямо миналия сезон. 

Топ бонус за всеки кръг в efbet лига

В преките двубои предимството на "небесносините" е сериозно (7 победи в последните 8 мача), но едва от миналия сезон Нюкасъл разполага с по-сериозен бюджет и това си пролича, след като и двата мача бяха трудни за Сити (2:0 у дома и 3:3 като гост). 

И все пак - Манчестър Сити е абсолютен фаворит с коефициент 1.69 срещу 5.20 в полза на Нюкасъл. Равенството е оценено на 4.30.

Уест Хям - Челси (неделя, 18:30) 

Интересно лондонско дерби влиза в неделната програма и в нашия топ 5 на мачове. "Чуковете" посрещат отново преобразения Челси в битка, която ще покаже докъде са стигнали в развитието си двата тима. 

Уест Хям изглежда в по-тежка ситуация. Макар и след триумф в Лига на Конференциите, "чуковете" загубиха най-добрия си играч - Деклан Райс, и все още не са намерили негов заместник. И равенството 1:1 срещу Борнемут не вещае нищо добро за Дейвид Мойс и компания. 

През тази седмица пък Челси осъществи нови два трансфера и вече е похарчил почти 400 милиона евро (след около 600 през зимата). Лондончани показаха отлична игра срещу Ливърпул, но селекцията е обновена и все още не сме видели истинското лице на "сините". 

Специална рубрика

Логично е все пак, че фаворит на efbet за предстоящия лондонски дуел е Челси - 1.96. Победа за Уест Хям е оценена на 4.10, докато равенството е 3.75. 

Черно море - Лудогорец, неделя - 21:15 часа 

Няма как да не добавим мач от българското първенство, което и този сезон идва с атрактивен бонус за efbet лига. Черно море посреща Лудогорец, като шампионите със сигурност ще имат едно наум за този двубой, тъй като им предстои решаващ двубой срещу Астана в Лига Европа. 

Варненци са много убедителен домакин през последните години, но Лудогорец е "черната овца" за възпитаниците на Илиан Илиев. "Орлите" имат 9 победи в последните 10 мача между двата тима, но на "Тича" мачовете винаги са трудни за шампионите - само 2 победи с 2 гола или повече разлика в последните 10 гостувания. 

Все пак класата на Лудогорец е отразена и в коефициентите за мача - победа за "орлите" е оценена на 2.10, докато триумф за домакините - 4.00. Равенството е 3.60, а срещата попада в списъка от мачове с 0% марж в efbet.com

Мачове с 0% марж в efbet.com

Почетни споменавания 

Този уикенд може и да не блести с големи сблъсъци, но определено футболната програма е богата. Ето и част от останалите мачове, на които да обърнем внимание през уикенда: 

  • Тулуза - ПСЖ 
  • Реал Сосиедад - Селта Виго 
  • Алмерия - Реал Мадрид 
  • Бетис - Атлетико (Мадрид) 
  • Ланс - Рен 
  • Барселона - Кадис

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички