Рабио: Най-доброто решение беше, че не отидох в Манчестър Юнайтед


Рабио: Най-доброто решение беше, че не отидох в Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

1543 0

Полузащитникът на Ювентус – Адирен Рабио, нападна Манчестър Юнайтед, макар англичаните да имат интерес към френския халф. Той беше под радара на Ерик тен Хаг през лятото, но до сделка не се стигна.

Дори имаше твърдения, че Юве са поискали 20 милиона паунда за играча, които били дадени от Юнайтед, но майката на играча – Вероник Рабио, която го и представлява, е отказал да се водят преговори за личния договор на сина ѝ.

27-годишният халф пък сега призна, че се чувства щастлив от факта, че не е преминал в Манчестър Юнайтед и се радва да играе за „бианконерите“, които са в серия от шест поредни победни мача в Серия А.

Рабио е повикан и в селекцията на Франция за Мондиал 2022. „Истина е, че имаше контакт между клубовете, но съм щастлив, че останах в Юве и не преминах в Манчестър Юнайтед. Лично за мен, това беше едно от най-добрите ми решения“, каза играчът пред италианските медии.

Рабио ще стане свободен агент след края на този сезон, но халфът не бърза с решението си и се готви за Световното първенство. „Висшата лига е най-следваният шампионат, но сега не мисля толкова напред. Фокусиран съм върху изявите на Франция в Катар и не бързам. Ще има други опции“, добави още той.

Французинът има 11 гола и осем асистенции в 145 мача за Юве, след като премина в Торино от ПСЖ през 2019-а година. Оттогава досега той спечели веднъж титлата на Италия, един път Купата на Италия и веднъж Суперкупата на страната. А кой играч на Юве го обраха, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички