В Манчестър Юнайтед взеха решение за Санчо, което ще удовлетвори всички страни


В Манчестър Юнайтед взеха решение за Санчо, което ще удовлетвори всички страни
Снимка: Getty Images

1979 0

Големият скандал в Манчестър Юнайтед, разразил се между мениджъра Ерик тен Хаг и звездата Джейдън Санчо, е напът да приключи с решение, взето от ръководството на "Олд Трафорд".

Какво е намислила управата на клуба?

Напускането на Джейдън Санчо през януари става все по-вероятно като възможност. В Юнайтед вярват, че това е най-добрият вариант за всички страни. В момента няма дискусии с други клубове. В отбора са на мнението, че младият футболист и Ерик тен Хаг могат да "заровят томахавките", но има по-голям шанс това никога да не се случи, информира Фабрицио Романо.

Припомняме, че сагата между Санчо и ниндерландският специалист започна, след като вторият обвини своя възпитаник в това, че не се представя добре на тренировки. Младият британец обаче не запази мълчание и използва социалните мрежи да изрази недоволството си от решенията на Тен Хаг.

В резултат на това, Санчо не е включван в състава на Юнайтед за нито един мач от дербито срещу Арсенал на 3 септември насам. Той има едва три мача от началото на кампанията, в които не е впечатлил изобщо - без да запише гол, или асистенция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дейвид Бекъм защити работата на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички