В Манчестър Юнайтед са уверени в завръщането на звезда, той изпрати благодарности


В Манчестър Юнайтед са уверени в завръщането на звезда, той изпрати благодарности
Снимка: GettyImages

1696 0

Контузеният футболист на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек и клубът размениха реплики в социалните мрежи, след като стана ясно, че холандецът няма да играе до края на сезона поради травма в коляното.

25-годишният играч се контузи в края на 2022-ра година срещу Борнемут, като старши треньорът Ерик тен Хаг изясни, че завръщането на сънародника му в игра се очаква едва през лятото. 

На по-късен етап Ван де Беек сподели снимка от болничното легло след оперативна намеса и публикува няколко изречение по темата:

"Наистина съм разочарован, че сезонът приключи за мен. След успешна операция е време да започна процеса по възстановяване и ще направя всичко, за да се върна по-силен в този клуб. Благодаря на всички за прекрасните съобщения, те означават много за мен и семейството ми".

В коментарите се появи и официалния профил на Манчестър Юнайтед, който не пропусна чудесен момент да изрази подкрепата си към футболиста, акостирал на "Олд Трафорд" в началото на десетилетието: 

"Неуспехите са настройки за завръщания — знаем, че ще се завърнеш по-силен", се казва в съобщението на Манчестър Юнайтед. 

Въпреки трите години престой в клуба - нидерландецът има 60 двубоя, в които се отчете с 2 гола и още толкова асистенции. Неговият контракт е до 30-и юни 2025-а година.

Вижте повече за контузията на Дони ван де Беек!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички