Тен Хаг: Още нямаме информация за Ван де Беек


Тен Хаг: Още нямаме информация за Ван де Беек
Снимка: Getty Images

1456 0

Манчестър Юнайтед все още няма яснота по детайлите около състоянието на халфа Дони ван де Беек. Ерик тен Хаг беше запитан от клубната телевизия чрез Марк Съливан какво се случва с нидерландския полузащитник след травмата, която получи при успеха с 3:0 над Борнемут във вторник вечерта.

Той започна като титуляр срещу „черешките“, но беше контузен от Маркос Сенеси, който се подхлъзна и се вряза много тежко в коляното на 25-годишния полузащитник.

„Все още нямаме информация“, каза Тен Хаг пред клубната медия, запитан дали знае каква е сериозността и проблема. „Все още правим изследвания“.

„Веднага, след като разберем какво му има на Дони, ще кажем чрез нашите канали“, завърши треньорът на „червените дяволи“.

Ван де Беек със сигурност ще пропусне мача от ФА Къп срещу Евертън и така той няма да може да се изправи срещу бившия си отбор, за който игра под наем през миналия сезон. А как в Юнайтед посрещнаха световния си шампион, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички