В Манчестър Юнайтед са избрали кой ще е капитан при раздяла с Ашли Йънг


В Манчестър Юнайтед са избрали кой ще е капитан при раздяла с Ашли Йънг
Снимка: Getty Images/Guliver

3547 0

Очаква се в най-скоро Манчестър Юнайтед да има нов капитан, а причината е, че Ашли Йънг най-вероятно ще премине в Интер. Според Daily Mail това ще е защитникът Хари Магуайър.

Сделката между "червените дяволи" и "нерадзурите" за Йънг все още не е факт, но се очаква до това стане скоро, въпреки че Оле Гунар Солскяер продължава да отрича.  "Йънг е нашия кпитан и ние не трябва да се поддаваме на спекулации. Той е професионалист и е фокусиран върху работата си. Това няма да се промени. Нямаме много здрави играчи и всеки е важен. Той изпълнява добре работата си на капитан, играе добре и не виждам причина да се разделяме. Ако е необходимо, може да седнем и да обсъдим такъв въпрос", коментира мениджърът.

По-рано Солскяер сподели, че състоянието на Хари Магуайър всъщност не е толкова тежко и той може да бъде на линия още за мача срещу Норич. Защитникът получи контузия по време на двубоя срещу Уулвърхемптън от 3-тия кръг на ФА Къп миналата седмица и пропусна дербито срещу Манчестър Сити от Карабао Къп във вторник. Повече подробности може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички