Манчестър Юнайтед се отказва от битката за звезда от Висшата лига


Манчестър Юнайтед се отказва от битката за звезда от Висшата лига
Снимка: Guliver/GettyImages

2255 0

От Манчестър Юнайтед заявиха, че не са правили оферта на стойност 20 милиона паунда за халфа на Тотнъм Кристиан Ериксен. Според информация от Острова „червените дяволи“ бяха считани за един от тимовете, които ще се борят за подписа на Ериксен, но от Юнайтед отказват подобна информация.

През миналото лято „червените дяволи“ водеха преговори с Тотнъм за привличането на играча на „Олд трафорд“, но до сделка така и не се стигна. Датският халф е следен от няколко клуба на Стария континент, след като настоящият му договор със Спърс изтича в края на сезона.

В същото време наставникът на „шпорите“ Жозе Моуриньо коменитира бъдещето в клуба на Ериксен и съотборника му Ян Вертонген. „Ако бях на мястото на Ян или Кристиан, щях да остана в отбора. Те са в тима от доста време, прекараха 4-5 и дори повече години от живота си тук, промяната от „Уайт Харт Лейн“ до най-хубавия стадион в света, целите на отбора, визията на клуба. Ако бях на тяхно място, бих останал и бих бил част от бъдещето“ заяви Специалния.

А ето къде най-верояно ще продължи кариерата си Ериксен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички