Португалски експерт: Барселона е последен вариант пред Кристиано Роналдо


Португалски експерт: Барселона е последен вариант пред Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages

1540 0

Слуховете за изненадващото желание на Кристиано Роналдо да напусне своя Манчестър Юнайтед предизвикаха безброй дискусии във футболния свят. Португалецът бе свързван с редица клубове в Европа, но най-впечатляващи останаха спекулациите за възможното му преминаване в Барселона.

Мисълта за евентуален подобен трансфер шокира привържениците на Реал Мадрид. Португалският журналист и експерт - Нуно Лус, обаче побърза да успокои феновете на "белия балет". Според него "Камп ноу" би бил последната опция пред суперзвездата.

"Кристиано не е много щастлив в Манчестър Юнайтед и иска да напусне. Желае да намери някакво решение, ще видим какво ще стане. Във футбола, когато не си щастлив на едно място, се опитваш да търсиш изход от ситуацията. Това обаче няма да бъде лесно", коментира специалистът пред "Radio MARCA". 

"Реал Мадрид не го иска, а Барселона би могъл да бъде последната опция пред него. Трябва да гледаме към клубове, с които Жорже Мендеш (агентът на Роналдо) има връзки. Не трябва да забравяме и Атлетико Мадрид.

Няма да бъде лесно, защото е трудно да намериш място за Роналдо. Няма много клубове с финансовите възможности да подпишат с него. Все още е рано. В момента той тренира в Лисабон. Ще видим какво ще се случи. 

Кристиано ще трябва да отиде, където Мендеш го уреди, тъй като няма много клубове с подобен капацитет. Това, което изглежда невъзможно сега, след седмица може да не е чак толкова", допълни още той.

Ето какво заявиха "червените дяволи" на португалеца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички