Бивш английски нападател обясни защо Юнайтед трябва да се отърве от Кристиано Роналдо


Бивш английски нападател обясни защо Юнайтед трябва да се отърве от Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1627 0

Бившият английски таран Ноел Уилън взе отношение около сагата на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед. Британецът е на мнението, че "червените дяволи" трябва да продадат своята суперзвезда възможно най-скоро.

Все още няма яснота около това какво ще се случи с португалеца и дали той ще облече червения екип през следващия сезон. Уилън е на мнението, че ще бъде най-добре, ако двете страни си кажат "сбогом".

"Това очевидно е голям проблем за Юнайтед. Те трябва да се разберат с един от най-добрите футболисти, живели някога. Те трябва да го направят възможно най-скоро и да не държат феновете си в неведение", заяви британецът пред медията "Football Insider".

"Според мен от Юнайтед трябва да се разделят с него и да търсят новия Кристиано. Някой, който може да дойде и веднага да запълни тази празнота. Ако освободят Роналдо по-скоро, то толкова по-бързо ще намерят негов заместник", добави още Уилън.

Целият футболен свят е вперил очи в "Олд Трафорд", очаквайки "червените дяволи" официално да обявят решението си относно португалеца. 

Ако се стигне до трансфер, за фаворит за подписа на Роналдо се счита отборът на Челси. Наскоро пък се появиха слухове, че ПСЖ може да събере португалеца и Меси. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето какви мерки е готов да вземе Роналдо, за да си тръгне от "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички