Трети ден поред Кристиано Роналдо не тренира с Манчестър Юнайтед


Трети ден поред Кристиано Роналдо не тренира с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1142 0

За трети ден поред Кристиано Роналдо не се появи на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед. Португалската звезда стана обект на критики, след като не се присъедини в уречения ден от Ерик тен Хаг. Пресата в родината му пък го защитава, тъй като е взел участие в Лигата на нациите, но не така смятат в отбора на „червените дяволи“.

Последваха признания, че 37-годишният ветеран не е дошъл поради „семейни причини“, а Юнайтед трябва да замине за турне в Тайланд и Австралия в петък. В клуба очакват Роналдо да се присъедини към съотборниците си преди старта на тура.

Според Daily Mail обаче това е малко вероятно да се случи, след като е пропуснал и тренировките в сряда. Португалската звезда държи да играе в Шампионска лига, а това няма да се случи следващия сезон с Юнайтед, което все по-сериозно го праща към „изходите“ на „Олд Трафорд“. Освен това, Роналдо е с договор до края на предстоящия сезон с английския клуб, а Юнайтед има опция да го задържи до лятото н 2024-а година.

Според официалните съобщения от клуба, то Ман Юнайтед нямат намерение да се разделят с футболиста, но спекулациите далеч не гласят това.

Челси следи много внимателно събитията около футболиста, като лично новият собственик Тод Боли е водил дискусии с агента на играча – Жорже Мендеш. Информациите са, че дори мениджърът на „сините“ Томас Тухел е заинтригуван от възможността да работи с петкратния носител на Златната топка. А какво смята бивш играч във Висшата лига за Кристиано, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички