В Лийдс дават "гигантски" договор на голямата си звезда


В Лийдс дават "гигантски" договор на голямата си звезда
Снимка: Gulliver/GettyImages

1256 0

В Лийдс Юнайтед са уверени, че звездата на отбора Рафиня ще подпише нов дългосрочен договор с клуба и ще продължи кариерата си на „Еланд Роуд“.

25-годишният бразилски футболист е сериозно спряган за трансфер в английски гранд, като интересът към него е от Челси, Ливърпул и Уест Хем Юнайтед. „Чуковете“ дори предложиха многомилионна оферта в края на зимния трансферен пазар, но Лийдс отклони предложението.

В последните дни Лийдс води разговори с бившия футболист на Челси и Барселона – Деко, който е агент на Рафиня за бъдещето на крилото. Настоящият договор на футболиста е до лятото на 2024-а година, а според британските медии „белите“ планират да направят Рафиня най-скъпия футболист в клубната история поради добрите му изяви в последните две години.

В Йоркшир са уверени, че в близките седмици ще има договореност между страните и Лийдс ще продължи кариерата си на „Еланд Роуд“. Бразилецът се присъедини към английския клуб през октомври 2020 от Рен и има 14 гола и 11 асистенци в 51 мача от всички надпревари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички