Почетино изуми с признание: Възлага успехите на Челси на... лимоните


Почетино изуми с признание: Възлага успехите на Челси на... лимоните
Снимка: Getty Images

1793 0

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино разказа, че в офиса си на клубната база има ваза с лимони, която е сложил, за да абсорбира негативната енергия. Той обаче предупреди, че това няма да окаже мигновен ефект.

Аржентинецът започна доста трудно престоя си на "Стамфорд Бридж". На тима му предстои двубой срещу Астън Вила, в който тимът ще влезе на 14-а позиция във Висшата лига.

"В Тотнъм започнаха да работят две години по-късно. Дайте време на лимоните. Това е, в което всички вярваме. Ако искате да имате добра енергия, трябва да въплътите всички неща, в които вярвате.

Аз вярвам в лимоните, но в Тотнъм те започнаха да дават ефект след година и половина или две. Нужно им е много време, не са вълшебни, но вярвам в тях повече от всякога", коментира Почетино, цитиран от "The Guardian".

"Сега в кабинета си имам жълти и зелени лимони. Различни видове. От Испания, от Италия. Не искам да лъжа - имам голяма кутия с лимони. Винаги съм смятал, че жълтите лимони работят по-добре от зелените, но сега вярвам във всеки цвят. Ако мога да взема син лимон, това е още по-добре", продължи наставникът на "сините"

"Ами ако зеленият лимон се окаже лайм? Лаймът не е лимон. Това е неговият брат. Може би от друга майка или друг баща", допълни той. А ето каква негативна тенденция от Тотнъм продължи Почетино в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички