В Челси са готови да предложат работа на Луис Енрике?


В Челси са готови да предложат работа на Луис Енрике?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2692 0

Английският гранд Челси е готов да предложи работа на Луис Ернике, ако лошите резултати под ръководството на Греъм Потър продължат в близкото бъдеще.

Според испанското издание "Fichajes" "сините" са се намесили в надпреварата за назначаването на Енрике. Въпреки това Атлетико Мадрид е клубът, сочен като фаворит за привличането на бившия треньор на Барселона на "Метрополитано".

Испанският треньор е без работа от декември миналата година, след като подаде оставка от ролята си на национален селекционер на Испания. Ла Фурия направи разочароващ Мондиал, губейки с 3:0 след дузпи от Мароко на 16-финалите.

Енрике беше възхваляван по време на своето управление на "Камп Ноу", той изведе каталунския гигант до трофей в Шампионска лига през 2015 г. Специалистът също така беше начело, когато Барса спечели титлата в Ла Лига два пъти през сезон 2014/15 и 2015/16.

Той бе начело за 183 мача на Барса, като "блаугранас" спечели 138 от тези срещи. Мнозина вярват, че Енрике се е доказал по европейските терени и няма да стои дълго без работа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Греъм Потър призова феновете на Челси за търпение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички