Манчестър Юнайтед и Челси в спор за голям талант от Висшата лига?


Манчестър Юнайтед и Челси в спор за голям талант от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

2257 0

Трансферните слухове във Висшата лига не спират, макар и прозорецът да е все още затворен. Последните такива свързват вратаря на Лийдс - Илан Меслие, с други тимове от елита на Англия.

Информация на "Media Foot" гласи, че Манчестър Юнайтед и Челси влизат в спор за стража. 22-годишният състезател на "белите" бива определян като един от най-перспективните на този пост на Острова.

Той подписа с Лийдс от Лориан за сумата от 5 млн. паунда лятото на 2020-а година. В 87 мача от първенството до момента той записва 18 сухи мрежи.

Меслие се слави със страхотни рефлекси, с което намира място в националния отбор на Франция до 21 години. Освен това, той стартира като титуляр всички 14 двубои с Лийдс през новия сезон.

Поглед към стража насочва и Байерн Мюнхен, който вижда в него достоен заместник на легендарния Мануел Нойер. По-належащ обаче той би бил именно за Юнайтед или Челси, които изпитват затруднения на вратарския пост.

Давид де Хеа ще бъде свободен агент идното лято, докато Едуард Менди постепенно губи доверието на силните на "Стамфорд Бридж". "Transfermarkt" оценява Меслие на 22 млн. евро. При евентуален трансфер обаче се очаква Лийдс да иска повече, при положение, че вратарят има договор до 2026-а година с клуба.

Ето към кой защитник от Лига 1 са се насочили от Челси

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички