С триумфа си в Шампионска лига Пеп Гуардиола най-накрая успя да спечели и... Джулия Робъртс


С триумфа си в Шампионска лига Пеп Гуардиола най-накрая успя да спечели и... Джулия Робъртс
Снимка: Getty Images

4945 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола получи поздравлението което може би е искал на върха на славата в Шампионска лига, след Джулия Робъртс поздрави каталунеца.

Още през март Гуардиола заяви, че се чувства като "провал", след като Робъртс е посетила "Олд Трафорд", а не стадион "Етихад" на Сити. Холивудската звезда е фенка на Манчестър Юнайтед и неведнъж е била на мачове на отбора. 

Развръзката между Гуардиола - Робъртс

Гуардиола предположи, че той все още ще бъде провал дори и да спечели Шампионска лига, след като не успя да спечели "идола" Робъртс. След победата на Сити над Интер в събота обаче американката изпрати съобщение към мениджъра.

"Поздравления @pepteam за това, че поведе твоя отбор да стане шампион на Шампионска лига", написа Робъртс в Instagram с хаштагове "#pep" и "#soccermom". Надписът придружава снимка на Гуардиола, който целува трофея от Шампионска лига след победата в събота.

Отборът на Гуардола сега празнува требъл, след като спечели Висшата лига с разлика от пет точки и победи Манчестър Юнайтед на финала за ФА Къп. Дали това е достатъчно за мениджъра обаче е друг въпрос, но със сигурност ще е щастлив от специалния поздрав, след публичното му обяснение за "провала" и Джулия Робъртс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички