Спечелил требъл с Юнайтед: Искам да съм муха на стената, за да чуя как Гуардиола разсъждава за футбол


Спечелил требъл с Юнайтед: Искам да съм муха на стената, за да чуя как Гуардиола разсъждава за футбол
Снимка: Getty Images

2119 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам сподели, че много би искал да играе под ръководството на Хосеп Гуардиола и да го чуе как разсъждава за футбола. Бившият нападател спечели златен требъл с "червените дяволи" през сезон 1998/99.

"През март почти всеки сезон се говори за страхотните резултати на Ливърпул, Челси или Манчестър Сити, а аз винаги съм си мислил: "Всъщност не искам да го правят". Но в случая с този Сити требълът беше почти неизбежен, толкова са добри. Честно казано, за нашия отбор през сезон 1998/99 ще е приятно да бъде наравно с тях, защото са феноменални", заяви британецът, цитиран от "Daily Mail".

"С удоволствие бих играл под ръководството на Гуардиола. Дори сега бих се съгласил да бъда муха на стената, за да слушам как той разсъждава за работа. Той изведе Сити на ново ниво и не иска да спира дотам.

Сега заслужава почивка, но след три седмици ще започне да планира отново. Харесва ми да слушам идеите му", допълни Шерингам.  А ето за какво Арсен Венгер похвали Сити и за какво ги призова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички