В Англия обявиха трансфера на Хаверц в Челси за сигурен, от Байер отричат


В Англия обявиха трансфера на Хаверц в Челси за сигурен, от Байер отричат
Снимка: Getty Images/Guliver

2396 0

Очаква се до дни Челси да осъществи най-скъпия трансфер в историята си. Лондонският клуб се е договорил с Байер Леверкузен за Кай Хаверц, който се очаква да пристигне на „Стамфорд Бридж“ до края на седмицата, твърдят медиите на Острова.

За него ще бъдат заплатени рекордните 72 милиона паунда плюс бонуси в размер на 18 млн. Не е тайна, че именно той е голямата трансферна цел на Франк Лампард и голяма част от усилията бяха съсредоточени към него. Спортният директор на Байер Леверкузен Руди Фьолер обаче отхвърли появилите се информации и ги определи като „абсурдни“.

„Това е абсурдно“, каза той за DPA, когато бе запитан за Хаверц. Спортният директор на Байер, в интервю със Sport Buzzer миналия уикенд, повтори, че „аспирините“ не се нуждаят от раздяла с халфа, и ще бъдат щастливи, ако талантливият полузащитник реши да остане в Германия още един сезон. „Няма нищо ново по случая и оставаме спокойни за ситуацията с Кай. Разбира се, ще бъдем много щастливи, ако той остане още един сезон. Ясно е, че евентуалното напускане на такъв играч, независимо от високата трансферна сума, винаги означава загуба – подобна е ситуацията и с Лайпциг и Тимо Вернер“, каза Фьолер. А ето кой играч също може да се присъедини към Челси съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички