Челси ще опита да склони Леверкузен да намали исканата сума за Хаверц


Челси ще опита да склони Леверкузен да намали исканата сума за Хаверц
Снимка: Getty Images/Guliver

1365 0

Отборът на Челси ще се опита да накара Байер Леверкузен да намали исканата сума за звездата на тима Кай Хаверц. Лондончани вече близо месец преследват немския национал, но така и не могат да се разберат с настоящия му клуб за трансферната сума на играча.

Самият Хаверц иска да се присъедини към тима на Франк Лампард това лято, но последната оферта на Челси от 65 милиона евро плюс 15 милиона под формата на добавки не покрива изискванията на Байер Леверкузен. „Аспирините“ твърдо държат да получат 100 милиона евро за 21-годишния футболист. Кай Хаверц вече договори личните си условия със „сините“ и ще подпише договор за 5 години с клуба. Лондончани обаче ще трябва да вдигнат офертата си, най-вероятно под формата на допълнителни плащания в бъдеще. В Леверкузен са наясно, че немският национал иска да напусне, но искат сделката да се осъществи възможно най-скоро, за да могат да се концентрират върху старта на новия сезон в Бундеслигата.

Хаверц е определян като един от най-добрите млади таланти в Европа и евентуалното му привличане ще подсили допълнително атаката на Челси, които вече взеха Хаким Зиеш от Аякс и Тимо Вернер от РБ Лайпциг. А ето какъв краен срок дадоха от Леверкузен за Кай Хаверц.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички