Ювентус има резервен вариант, ако не успее да си върне Погба


Ювентус има резервен вариант, ако не успее да си върне Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2801 0

Италианският хегемон Ювентус следи в детайли ситуацията около бившия си играч Пол Погба, но се готви е резервен вариант, ако не успее да се  разбере с Манчестър Юнайтед. План Б за "бианконерите" се явява Тиаго Алкантара, информира Tuttosport.

Договорът на Алкантара е до юни 2021 година, което означава, че ще бъде доста по-евтин на Ювентус. Миналата седмица обаче агентът на Погба Мино Райола каза, че клиентът му чувства Торино като втори дом, което засили много спекулациите за завръщане на французина.

26-годишният футболист изкара голяма част от последните седмици в Дубай, където се възстановява от контузията. Френският халф иска да е основна част от отбора, който ще се бори на няколко фронта в края на сезона. „Червените дяволи“ искат да си осигурят място в топ 4 и да се върнат в Шампионска лига през следващия сезон. Също така отборът продължава участието си в Лига Европа и ФА Къп. Погба иска да навлезе във форма и за предстоящото европейско първенство през лятото, но медиите на Острова са сигурни, че през лятото ще напусне отбора, като Погба дори вече е съобщил намерението си пред своите съотборници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички