Погба е казал на съотборниците си, че иска да напусне тима


Погба е казал на съотборниците си, че иска да напусне тима
Снимка: Getty Images/Guliver

3573 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е казал на съотборниците си, че иска да напусне отбора през лятото. Според „Manchester Evening News” мислите на французина в момента не са насочени към тима, като спекулациите го свързват с трансфер в Реал Мадрид или Ювентус.

Полузащитника остава популярна фигура в съблекалнята на „червените дяволи“ и голяма част от играчите на Манчестър Юнайтед разбират позицията му и смятат, че напускането му би било добре и за двете страни. 26-годишният Погба е играл в много малко от срещите на тима си през настоящия сезон. Френският полузащитник има едва 5 мача като титуляр във Висшата лига през тази кампания. Той се присъедини към Манчестър Юнайтед за сумата от 89 милиона паунда през 2016-та година.

Слуховете за напускането на Пол Погба се появиха преди повече от година. През миналата кампания той не бе в добри отношения с тогавашния наставник на „Олд Трафорд“ Жозе Моуриньо, но все пак реши да остане след идването на Оле Гунар Солскяер. Междувременно трансферна цел на Манчестър Юнайтед е решила да остане в настоящия си клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички