Ювентус и Интер в битка за играч на Лацио


Ювентус и Интер в битка за играч на Лацио
Снимка: Getty Images/Guliver

3042 0

Ювентус и Интер ще влязат в битка за подписа на играча на Лацио Сергей Милинкович-Савич. Сръбският полузащитник е оценяван на 100 милиона евро от римския гранд.

24-годишният футболист има договор с „бианкочелестите“ до 2024-та година. Сърбинът бе героят за своя отбор при снощната победа на римляните с 2:1 срещу Интер. С победата Лацио излезе на второ място, на точка зад Ювентус в класирането. Отличното представяне на сърбина през сезона е привлякло интереса на водещите тимове в страната. Само преди година Милинкович-Савич струваше поне 3 пъти по-малко. Интер и Ювентус следят играча от известно време и със сигурност съжаляват, че изпуснаха да го вземат за по-малко пари, като се има предвид изявите му през този сезон.

За момента президентът на Лацио Клаудио Лотито няма намерение да продава играча, но нещата могат и да се променят, ако някой извади искането 100 милиона евро. Милинкович-Савич пък заяви, че би искал да остане в Рим и да помогне на отбора да се бори за титлата в Серия А и в Шампионската лига през следващия сезон. А ето кой чуждестранен тим се интересува от сърбина.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички