Юсеин Болт разбира футбола: Печалбата на Тотнъм бе загуба за Манчестър Юнайтед


Юсеин Болт разбира футбола: Печалбата на Тотнъм бе загуба за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1847 0

Легендарният спринтьор и световен рекордьор на 100 и 200 метра - Юсеин Болт, бе за няколко дена в Дубай, където даде интервю пред местни журналисти. Светкавицата, който е известен със своите пристрастия към футбола и най-вече към Манчестър Юнайтед, заяви, че силно се е надявал Антонио Конте да замени Оле Гунар Солскяер, а не Нуно Ешпирито Санто в Тотнъм:

"Исках Конте. Той ще се справи много добре в Тотнъм. Ще ги направи по-организиран тим. Конте беше в Челси и стана шампион. Беше в Интер и стана шампион. В Юве също така. Където и да отиде, той структурира отборите си много добре. През януари вероятно ще привлече един-двама класни играчи, след което вероятно ще намери други подходящи и ще ги уговори да дойдат през лятото".

"Печалбата на Тотнъм бе загуба за Манчестър Юнайтед. Ние страдаме. Кристиано Роналдо ни спасява всеки мач, а не може един човек да върши цялата работа. Отдавна не сме играли добър футбол. Не сме играли добър футбол от много време. Когато сър Алекс бе мениджър, трябваше да печелим, защото той го изисква", бяха думите на ямаеца.

Кристиано Роналдо може и да измъква често Юнайтед, но късно снощи не успя да помогне на Португалия да спечели срещу Сърбия и да грабне директен билен за Световното първенство в Катар. След срещата в интернет се появиха кадри на реакциите му по време и след мача, както и на тези на Новак Джокович, който вилня в хотелската си стая в Торино!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички