Стивън Джерард: Няма да мога да контролирам шума на стадиона на Ливърпул


Стивън Джерард: Няма да мога да контролирам шума на стадиона на Ливърпул
Снимка: Getty Images

1982 0

През миналата седмица Астън Вила назначи легендата на Ливърпул Стивън Джерард за свой треньор, а тази ход доведе до някои много негативни и дори обидни коментари от страна на феновете на Глазгоу Рейнджърс, с който имаше договор до 2025 година.

Стиви Джи пое Вила в доста тежък момент за отбора - той е в серия от пет поредни загуби в първенството и е чак на 16-о място в класирането с едва 10 точки след 11 кръга.

И ако феновете в Шотландия бяха със смесени чувства след раздялата със своя наставник, то при тези на Ливърпул напрежението ще бъде дори по-голямо! На 1 декември Астън Вила влиза в поредица от три поредни тежки мача - домакинство на Манчестър Сити, домакинство на Лестър и гостуване на мърсисайдци на "Анфийлд", което ще се състои на 11 декември:

"Не мисля, че ще мога да контролирам шума, но това не ми пречи. Важен е шансът да отидем на "Анфийлд" и да победим, да вземем максимума. Това е настройката ни за всеки мач", коментира Джерард пред клубната телевизия.

"Искам да печеля всяка среща. Приоритетът ми е да давам всичко от себе си за Астън Вила. Мога да гарантирам на феновете, на играчите, на целия щаб, че ще посветя себе си изцяло".

"Вълнението е много, много голямо. Амбициран съм за старта, нямам търпение. Имал съм привилегията да работя с велики мениджъри, но важното е да оставям собствения си почерк", добави още легендарният халф на Ливърпул.

В този материал можете да си припомните как Вила съобщи новината, че Джерард ще бъде новият треньор на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички